RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

CS:GO EDUSTUS

RPEAT eSports on yhdistyksen edustusjoukkue. RPEAT eSports pelaa FELin haastajaliigaa sekä osallistuu lan-turnauksiin ympäri Suomen. 

Jani Määttänen

"Janppa"

Mikael Selander

"MIKZUUU"

Jesse Loppinen

"Peeta"

Eemil Naukkarinen

"SiBa"

Tommi Lehtinen (igl)

"TOMA"

CS:GO AKATEMIA

RPEAT Akatemia koostuu lupaavista nuorista pelaajista. Akatemiajoukkueella on oma valmennustiimi sekä säännöllinen harjoitteluohjelma. Joukkueen pelaajia valmennetaan yksilönä kehittymisen lisäksi joukkuetyöskentelyssä. Pelaajia kasvatetaan myös urheilijamaiseen käytöksen ja reilun pelin hengen mukaisesti.

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

CS:GO JUNIOR

RPEAT JR koostuu lupaavista nuorista pelaajista. Juniorijoukkueella on oma valmennustiimi sekä säännöllinen harjoitteluohjelma. Joukkueen pelaajia valmennetaan yksilönä kehittymisen lisäksi joukkuetyöskentelyssä. Pelaajia kasvatetaan myös urheilijamaiseen käytöksen ja reilun pelin hengen mukaisesti.

Jani Partanen

”Azhe”
Ilmajoki

Eemil Malmberg

”EaZyB”
Sastamala

Lennu Nieminen

”LuNe”
Alajärvi

Matias Lautamäki

”Mattari”
Lapua

Aapo Kolehmainen

”Akku”
Lapua

NHL

Marraskuussa 2018 RPEAT eSports laajeni CS:GO:sta NHL:ään ja ensimmäinen NHL-pelaaja on jo liitetty organisaatioon. 

Tony Hyvärinen

"Kuningastony"
Seinäjoki
25 vuotta

MUKAAN RPEATTIIN?

Oletko kiinnostunut liittymään juniorijoukkueeseen? Otamme täydennyspelaajia mukaan juniorijoukkueeseen sitä mukaa kun siinä vapautuu paikkoja. Liity keskusteluun Discord -kanavalle ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa niin tiedät ensimmäisenä, kun pelaajahaku avautuu.

RPEAT keskittyy tällä hetkellä Counter-Strike: Global Offensive -peliin. Olemme kuitenkin avoimia tukemaan muitakin pelejä ja pelaajia. Jos sinulla on olemassa oleva tiimi tai pelaat sinkkupelejä kuten NHL tai FIFA, laita viestiä ja katsotaan mihin se johtaa.