RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Lapa jäähän- RPEAT esports NHL valmiina tulevaan ECL11 kauteen

Lapa jäähän- RPEAT esports NHL valmiina tulevaan ECL11 kauteen

NHL tekee paluun – RPEAT esports valmiina tulevaan ECL11 kauteen!

Pitkä tauko on nyt ohi ja NHL Gamer ECL11 Pro -kausi starttaa jälleen 23.11.2020 ja RPEAT esports NHL on valmiina kauteen! Viime kauden playoff-putoamisen jälkeen joukkuetta on muovattu uudelleen joukkueen kapteeni Kozeehh:n toimesta. Kokoonpanoon onkin saatu rutkasti Pro- ja Elite-tason NHL kokemusta ja yksilötaitoa.

NHL ECL Pro 11 seasonissa kilpailee yhteensä 32 kivenkovaa joukkuetta kahdessa eri lohkossa. Runkosarjan jälkeen molempien lohkojen 8 parasta selviytyvät playoffeihin. Kausi starttaa 23.11., stay tuned!

https://nhlgamer.com/

RPEAT esports NHL 2.0:

Hyökkääjät:

Kozeehh (C)
Biggesteight (A)
Timotei_97
egoapina

Puolustajat:

Pro-m99 (A)
Jesse6115
Ruandalaine

Maalivahdit:

TeikDaun
Mehiiss

 

” NHL:n kiinnostus jatkuu Suomessa edelleen korkealla ja tottakai haluamme olla tekemisessä mukana! Usko joukkueen sisällä menestykseen on kova ja Kozeehh on tehnyt hyvää työtä kokoonpanon suhteen. Pelaajat ovat motivoituneita ja yksilötaitoa löytyy paljon.” Teemu Lahti, RPEAT esports organisaatio.

 

Close Menu