RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

RPEAT esports laajenee – Tervetuloa mukaan RPEAT esports NHL20 EASHL-joukkue!

RPEAT esports laajenee – Tervetuloa mukaan RPEAT esports NHL20 EASHL-joukkue!

RPEAT esports on tehnyt merkittävän aluevaltauksen ja kiinnittänyt seuraansa NHL20 EASHL -joukkueen. RPEAT esports NHL20 -joukkue tulee keskittymään EASHL:n (EA Sports Hockey League), joka on NHL pelien sisäinen pelimuoto, jossa pelaajat luovat oman pelaajansa ja mukauttavat sen sopimaan omaan pelityyliinsä. Pelimuotoa pelataan kuudella pelaajalla, jolloin kaikki kentällä olevat pelaajat maalivahdit mukaan lukien ovat ihmisen ohjaamia.

Edellisen kauden ECL Pro -liigan sarjataulukko: https://nhlgamer.com/leagues/56/standings

Lähtötaso joukkueella on kovalla tasolla, sillä tällä hetkellä joukkueella on paikka ECL Pro liigassa, joka on Euroopan tasolla toiseksi korkein sarjataso. Viime kaudella joukkue sijoittui ECL Pro liigassa omassa lohkossaan sijalle 10 ja playoff-paikka jäi kahden pisteen päähän.

Tulevalle kaudelle RPEAT esports NHL -joukkueen tavoite on selkeä: Nykyisellä kokoonpanolla lähdetään tavoittelemaan menestystä ECL Pro -liigassa, samalla tähtäimessä siintää nousu ECL Eliteen, joka on Euroopan korkein sarjataso. ECL Elitestä löytyy NHL-skenen tunnetuimmat joukkueet, kuten Havu Gaming ja Linkoping HC, joita tähdittävät Suomen kovimmat NHL -pelaajat, esimerkiksi I_Eki_I, Hansulinho ja Pleemaker.

RPEAT esports NHL20 -kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä kapteenisto: Kozeehh (C), illbiocandy (A) ja Niksu (A). Loput pelaajat tullaan lyömään lukkoon seuraavan kahden viikon sisällä – stay tuned!

RPEAT esports NHL-joukkuetta pääset seuraamaan RPEAT esportsin omilta somekanavilta:

Sekä erilliseltä NHL RPEAT esports Twitter-tililtä: https://twitter.com/RPEATeSportsNHL

Lisätietoa voit kysyä:

Teemu Lahti
Sosiaalinen media, NHL-joukkueen johto
tlahti94@gmail.com

 

Vastaa

Close Menu