RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Jani ”Azhe” Partanen nousee akatemiajoukkueeseen

Jani ”Azhe” Partanen nousee akatemiajoukkueeseen

Ilmajokinen Jani ”Azhe” Partanen on nostettu RPEAT esportsin juniorijoukkueesta akatemiajoukkueeseen. Noston taustalla on Janin kasvava potentiaali ja intohimo, jota akatemiajoukkueen kautta pääsee kasvattamaan entisestään. ”Janilla on palava halu kehittyä ja hän panostaa pelaamiseen sekä harjoitteluun 120%”, kertoo RPEAT esportsin juniorijoukkueen valmentaja Antti Lautamäki. Janin kovasta motivaatiosta kertoo myös se, että tunteja käytetään pelaamiseen aina kun siihen on aikaa. ”Tästä on Janin hyvä jatkaa kehittymistä, sillä akatemiajoukkueen myötä ympärille saadaan vielä kokeneempia konkareita jalostamaan uusia oppeja”, Lautamäki lisää.

Vastaa

Close Menu