RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

RPEAT esports perustaa juniorijoukkueen

RPEAT esports perustaa juniorijoukkueen

Pelaajapolun tueksi organisaatio on perustanut RPEAT esports JR – joukkueen. Tarkoituksena on rakentaa aitoa ympäristöä kehittyä pelaajana ja joukkueena. Joukkueen valmentajana toimii Antti ”aNfeli” Lautamäki, jonka takataskusta löytyy peliuraa COD2 ja CSGO parissa (cod2 mm. LanTrek voitot 2011-2012).

”Itse on aloittanut jo nuoresta pelaamaan, mutta koskaan ei ollut ketään kuka tulee sanomaan, miten kannattaa tehdä missäkin pelitilanteessa. Alusta loppuun on joutunut itse tekemään sen työn. Jos joku olisi aikoinaan ohjannut pelaamista, voisi pelaajana kehittyminen olla tehokkaampaa.” Kertoo juniori joukkueen valmentaja Antti Lautamäki.

Lautamäen mukaan juniori-tiimissä työskentely lähtee ihan ruohonjuuritasolta: Opetellaan kommunikoimaan, harjoitellaan rutiininomaisesti strategiaa ja reagointikykyä sekä opetellaan eri kenttiä. ”Opetellaan ensin pelaamaan, mietitään sitten rooleja”, Lautamäki tiivistää lyhyesti.

Eri sidosryhmistä on koko ajan tulossa laadukkaita pelaajia. Esimerkiksi ammattikouluissa ja lukiossa erilaisia esports linjoja, jonka kautta kilpapelaamista opiskellaan. Meidän pitää ruveta miettimään myös organisaationa pelipaikkoja tulevaan tarjontaan, kertoo Tommi Hallila Etelä-pohjanmaan esports ry:stä.  Juniorijoukkue on ollut erittäin toivottua ja kysyttyä. Nyt mahdollistamme pelaajapolkua ja voimme kasvattaa nuoria kohti ammattimaisempaan harjoitteluun ja vastuulliseen pelaamiseen, lisää Hallila.

Nyt rpeat esports koostuu kolmesta joukkueesta: edustus, akatemia ja juniori.

RPEAT esports jr – tiimi

Jani ”Azhe” Partanen, Ilmajoki
Eemil ”EaZyB” Malmberg, Sastamala
Lennu ”LuNe” Nieminen, Alajärvi
Matias ”Mattari” Lautamäki, Lapua
Aapo ”Akku” Kolehmainen, Lapua

Valmentajana
Antti ”aNfeli” Lautamäki, Seinäjoki/Lapua

Lisätietoja
Tommi Hallila
Puheenjohtaja
Etelä-Pohjanmaan esports ry / RPEAT esports
044-0701453
tommi.hallila(ät)gmail.com

Vastaa

Close Menu