RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

RPEAT eSportsille 1.sija OUTLOAD19 CS:GO 5on5 pro -turnauksesta

RPEAT eSportsille 1.sija OUTLOAD19 CS:GO 5on5 pro -turnauksesta

RPEAT eSports osallistui Alajärvellä JAMIn tiloissa 19.4. – 21.4.2019 järjestettyyn OUTLOAD19 lan-tapahtumaan, jonka yhtenä osa-alueena oli OUTLOAD19 CS:GO 5on5 pro -turnaus. RPEAT eSports on osallistunut OUTLOADeihin joka vuosi, parhaana sijoituksena turnauksista oli jäänyt 2.sija.

RPEAT eSports matkusti tapahtumaan uudistetulla kokoonpanollaa, johon kuuluvat

etu ”SLONE” Aittila

Vili ”vlpri” Vasenius

Teemu ”temeb” Jaakkola

Sami ”peksi” Pekonen

Juuso ”Jazuu” Nissinen

Mukana matkassa oli myös valmentajana Christian ”Cepi” Joutsenvuori, joka nähtiin RPEAT eSportsin matkassa jo Jyväskylän Seminar on eSports, Exergaming, and Fantasy Leagues –tapahtumassa.

RPEAT eSports lähti turnaukseen liikkeelle B-lohkosta, jossa olivat mukana Qrikka Young Guns, CodeineBratz ja kärmekset. Lohkovaiheen ottelut pelattiin bo1 -menetelmällä. Ensimmäisessä ottelussa RPEAT eSports kohtasi CodeineBratzin Miragessa, jonka RPEAT eSports hoiti tyylipuhtaasti 16-1. Toisessa ottelussa RPEAT eSports kohtasi kärmekset, joka myöskin kaatui 16-1 Infernossa ja näin ollen RPEAT eSports lähti lohkovoittajana kohti semifinaaleja.

Semifinaalit pelattiin bo3 menetelmällä ja siellä RPEAT eSports sai vastaansa Kynäri Liigan. RPEAT eSports kaatoi vahvalla otteella Kynäri Liigan ensin Infernossa 16-3 ja sitten OVerpassissa 16-3, ja matkasi näin finaaliin.

Finaalissa vastaan asettui FaladorGuards, joka oli myöskin pelannut turnauksen läpi häviämättä karttaa. Finaaliotteluista tuli erittäin tiukat, mutta RPEAT eSports onnistui kaatamaan FaladorGuardsin ensin Miragessa 16-8 ja sitten Overpassissa 16-7 – Näin varmistui ensimmäinen turnausvoitto!

 

Vastaa

Close Menu