RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Etelä-Pohjanmaalta esports osaamista kansainväliseen tapahtumaan

Etelä-Pohjanmaalta esports osaamista kansainväliseen tapahtumaan

Jyväskylän yliopisto järjestää 21. – 23.marraskuuta kansainvälisen konferenssin ” Seminar on eSports, Exergaming, and Fantasy Leagues ”, eli suomennettuna seminaarin e-urheilun, fantasialiigojen ja liikuntapelien tutkimuksesta. Seminaarin tarkoituksena on esitellä kansainväliselle yleisölle mitä on esports, kuinka esports tapahtuma järjestetään ja kuinka tapahtumaa tulee markkinoida. Tapahtuman pääpuhujina toimivat North Carolinan yliopiston apulaisprofessori Dr. Nick Taylor sekä Manchesterin yliopiston vanhempi luennoitsija Dr. Emma Stanmore.

Lisäksi tapahtumassa esitetään yleisölle keskiviikkona 21.11. klo 14:00 alkaen näytösotteluita, joita varten tapahtumaan sai kutsun yhteensä neljä eri suomalaista esports-organisaatiota ottelemaan Counter-Strike: Global Offensivessa, eli CS:GO:ssa, toisiansa vastaan näytösotteluina. Yksi tapahtumaan kutsutuista organisaatioista on Etelä-Pohjanmaan eSports ry:n vetämä RPEAT eSports. ” RPEAT eSports kiinnitti ensimmäisen kerran huomiomme jo aiemmin laadukkaiden kotisivujen ja yhteistyökumppaneiden ansiosta. Heidän suorituksensa FEL:n haastajaliigassa pistivät allekirjoittaneen silmään ja halusimme tarjota heille mahdollisuuden päästä näyttämään osaamista myös NON-BYOC ympäristössä ”, kommentoi Jesse ry:n puheenjohtaja Timo Pölkki.

Etelä-Pohjanmaan eSports ry:n puheenjohtaja Tommi Hallila kommentoi kutsua tapahtumaan innolla: ” Olemme erittäin innostuneita kutsusta tällaiseen kansainväliseen konfferenssiin. On hienoa voida todeta, että olemme selkeästi seurana tehneet asioita oikein. Varsinkin vielä, kun Suomesta kutsun sai vain neljä organisaatiota.

Kansainväliseen konferenssiin kutsutuista seuroista yksi on Suomen suurimpiin eSports organisaatioihin lukeutuva SuperJymy (Sotkamon Jymy). Kolme muuta tapahtumaan kutsuttua organisaatiota ovat nuoria, potentiaalisia ja kasvavia seuroja, ja tähän kategoriaan kuuluu myös RPEAT eSports. Muut tapahtumaan kutsutut kasvavat organisaatiot ovat Turku Evolution sekä Jämsän Paintball CS:GO. Ennen kaikkea tämä on meidän nuorille pelaajille ainutlaatuinen tilauisuus. He pääsevät haastamaan Suomen kovimpia joukkueita miniturnauksessa ja näyttämään taitonsa”, kommentoi Hallila. ”Ja tottakai myös itse tapahtuman sisältö kiinnostaa, esimerkiksi minkälaisia tutkimustuloksia on saatu viimevuosina eSportsista aikaan. Myös verkostoituminen on tärkeää”, Hallila lisää.

Myös RPEAT eSportsin CS:GO edustusjoukkueen pelaajat odottavat tapahtumaa: ” Lähden Jyväskylään odottavin fiiliksin. Mukava päästä kokemaan millaista on pelata Suomen yhtä kovinta tiimiä vastaan ja mahtava päästä pelaamaan NON-BYOC -turnaukseen. Odotan turnaukselta kovia yksilösuorituksia ja tasaista ja varmaa pelaamista koko RPEAT eSportsin joukkueelta ”, kommentoi RPEAT eSportsin CS:GO edustusjoukkueen Alajärveläislähtöinen pelaaja Mikko ”miklu” Viitasaari.

Vastaa

Close Menu