RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

RPEAT eSports kasvaa CS:GO:sta NHL:ään – Tervetuloa RPEAT eSportsiin Tony ”Kuningastony” Hyvärinen!

RPEAT eSports kasvaa CS:GO:sta NHL:ään – Tervetuloa RPEAT eSportsiin Tony ”Kuningastony” Hyvärinen!

Etelä-Pohjanmaalainen eSports organisaatio RPEAT eSports laajenee seuraavaan peliin, NHL19:een. NHL19:sta tulee RPEAT eSportsin toinen pelilaji CS:GO:n lisäksi. Ensimmäisenä RPEAT eSports keskittyy 1vs1 ottelumuotoon, mutta tulevaisuudessa on mielessä laajentua myös 6vs6 ottelumuotoon.

Ensimmäinen organisaatioon liitetty NHL19 pelaaja on Seinäjokinen 25-vuotias Tony ”Kuningastony” Hyvärinen.

Tonylla on kokemusta NHL:n kilpapelaamisesta jo 2013 vuodesta saakka ja aktiivista pelaamista 2010 vuodesta eteenpäin.  NHL19:sta Tony on tällä hetkellä maailmanranking listoilla top 20-50 sijoilla ja itsevarmuus tähän kauteen on kova. Toistaiseksi Tonyn paras saavutus turnauksissa on pääsy IS Cupin finaalitapahtumaan vuonna 2016, jossa kuitenkin kokeneet NHL kilpapelaajat maailmanmestari Erik ”I_EKI_I” Tammenpää ja suomenmestari Juho ”eskoeinari” Sillantaus veivät pidemmän korren.

Tähän kauteen Tony lähtee kovalla itsevarmuudella ja ensimmäinen tavoite on pääsy tämän vuoden IS Cupin finaalitapahtumaan, jonka online karsinnat alkavat 8.11.2018. ”IS Cup on Suomen suurin NHL-tapahtuma, johon osallistuvat kaikki Suomen parhaimmat pelaajat. Ensimmäisenä tavoitteena on päästä Helsingin finaalitapahtumaan. Finaaleihin pääsy vaatii tiukkaa puolustuspeliä ja kurinalaisuutta. ” kommentoi Tony Hyvärinen.

RPEAT eSports valitsi toiseksi lajikseen NHL:n, koska NHL nähtiin potentiaalisena ja kasvavana lajina, tästä esimerkkinä tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty MM-tapahtuma, jonka järjesti itse NHL organisaatio. NHL on myös erittäin suosittu suomalaisten keskuudessa ja muun muassa hallitseva maailmanmestari löytyykin Suomesta.

Tony kommentoi liittymistä organisaatioon: ” RPEAT eSports on ensimmäinen eSports organisaatio, johon olen lähtenyt mukaan. Odotan innolla yhteistyöstä RPEAT eSportsin kanssa. Hienoa lähteä paikalliseen ja kasvavaan eSports organisaatioon mukaan. ”

RPEAT eSports on erittäin innoissaan tästä yhteistyöstä – tervetuloa organisaatioon Tony!

Tonyn matkaa IS Cupin karsinnoissa pääset seuraamaan: https://nhlgamer.com/iscup3/display_bracket.php?leagueID=6&bracketGroup=5

Vastaa

Close Menu