RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

RPEAT eSports edustusjoukkue on nyt valittu

RPEAT eSports edustusjoukkue on nyt valittu

RPEAT eSportsin edustusjoukkue vuodelle 2018 on nyt valittu. Tämän kauden pelaajat ovat azac, bartjev, sippe, axu ja qw. Viime kauteen verrattuna edustuksen pelaajistoon tulee yksi muutos, kun qw siirtyy akatemiasta edustukseen korvaamaan kimsen. Lisätietoa pelaajista pääset lukemaan alapuolelta.

 

Juho ”azac” Junes, 28 vuotta

Juho ”azac” Junes on RPEAT eSportsin In-Game Leader. Hänellä on päävastuu johtaa joukkueen pelitaktiikkaa ja tehdä päätökset siitä, kuinka joukkue eri tilanteissa toimii. Azacin pääaseet ovat riflet, mutta hänellä on vahvat yksilösuoritus taidot aseella kuin aseella.

Mikko ”bartjev” Parkkinen, 27 vuotta

Mikko ”bartjev” Parkkinen on RPEAT eSportsin main AWP-pelaaja. Bartjevilta on totuttu näkemään upeita flickshotteja, vaikka hän pelaajana enemmän low-sens pelaaja, joka osaa sijoittua oikein kartalla ja osaa katsoa kulmat erittäin tarkasti. Vaikka AWP on bartjevin pääase, pysyy hänellä hyvin kädessä myös riflet.

Samuli ”sippe” Koponen, 27 vuotta

Samuli ”sippe” Koponen on RPEAT eSportsin riflepelaaja. Sippen parhaimpia ominaisuuksia ovat rauhallisuus sekä keskittyminen peliin. Hän onkin tärkeänä osana siinä, että koko joukkueen focus pysyy pelissä. Sippe toimii yhdessä bartjevin kanssa erittäin hyvin.

Aleksanteri ”axu” Mustajärvi, 23 vuotta

Aleksanteri ”axu” Mustajärvi on myös RPEAT eSportsin riflepelaaja. Hänen peliroolinsa on olla agressiivinen pelaaja ja entryfragger, joka saa asioita tapahtumaan kartalla. Axulla on myös hyvä käsitys taktikoinnista ja hän onkin hyvä tuki azacille.

Antti ”qw” Riihimäki, 14 vuotta

Antti ”qw” Riihimäki on RPEAT eSportsin edustuksen uusin pelaaja. Hän siirtyi edustukseen akatemiasta korvaamaan Kimsen. Nuoresta iästään huolimatta qw on ikäisekseen hyvin kypsä, viisaas ja rauhallinen pelaaja, joka ei sorru paineen alla. Häntä kuvaillaankin taitavaksi clutch-pelaajaksi, eli hän pärjää hyvin yksin tiukoissa tilanteissa.

 

Vastaa

Close Menu