RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Eetu Lahtisesta CSGO -joukkueen GM

Eetu Lahtisesta CSGO -joukkueen GM

Eetu ”wAly” Lahtinen aloittaa tänään RPEAT ESPORTSin General Managerina. Eetun tehtäviin kuuluu edustusjoukkueen johtaminen, kehittäminen, pelaajahankinnat sekä pelaajascouttaus. Eetu vastaa myös joukkueen valmentamisesta sekä sparraamisesta.

Eetu siirtyy GM:n paikalle RPEAT AKATEMIAN valmennuksesta, jossa Eetu on toiminut tammikuusta 2018 lähtien.

”Eetu on vakuuttanut meidät otteillaan akatemian valmentajana joten on luonnollinen askel antaa Eetulle isompaa vastuuta ja paikka edustusjoukkueen peräsimessä. Tällä muutoksella myös pystyn itse keskittämään omia resurssejani yhdistyksen taustatoimintojen pyörittämiseen. Joukkuetta syyskaudelle 2018 rakentanut joukkueen In-Game-Leader Juho ”azac” Junes saa Eetusta tutkaparin. Jatkossa Juho voi keskittyä pelin johtamiseen otteluissa ja Eetu taas näkee kokonaiskuvan. ”

Mikko Kalijärvi
Puheenjohtaja
Etelä-Pohjanmaan eSports ry

”RPEATin akatemiajoukkuueen valmentajana toimiminen oli hieno kokemus ja otan siirtoni innostuneena vastaan. Uskon, että pystyn edustusjoukkueen General Managerina tuomaan tietoni ja taitoni joukkueen hyödyksi.”

Eetu Lahtinen
General Manager
RPEAT ESPORTS

Vastaa

Close Menu