RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Kevään liigakarsinnat – päivittyvä seuranta!

Kevään liigakarsinnat – päivittyvä seuranta!

Kevään 2018 liigakarsinnat alkavat. Liigakarsintoihin pääsevät jokaisesta neljästä lohkosta 8 parhainta joukkuetta. Karsintajoukkueita on yhteensä 32. Liigakarsinnat on jaettu neljään vaiheeseen. Tämä artikkeli seuraa pelkästään RPEATin etenemistä liigakarsinnoissa ja artikkelia päivitetään karsintojen ajan. Felin liigakarsintasivu löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta: https://fel.gg/cs-liigakarsinnat-4/.

Ensimmäisessä vaiheessa 4 lohkoykköstä pelaavat yhdestä suorasta liigapaikasta. RPEAT ei pelaa tässä vaiheessa.

Toisessa vaiheessa loput 3 lohkoykköstä pelaavat 29 muun joukkueen kanssa. Joukkueet on asetettu ottelupareihin runkosarjan sijoitusten ja pisteiden perusteella. Otteluparien voittajat jatkavat eteenpäin ja häviäjät tippuvat jatkosta. Ottelut pelataan formaatilla Best Of 3 eli kahdesta karttavoitosta poikki.  RPEAT pelaa tässä vaiheessa ensimmäiset liigakarsintapelinsä GARDEa vastaan tänään 25.3 klo 15.30 alkaen. Ottelu lähetetään ja selostetaan Twitch kanavalla https://www.twitch.tv/rpeatesport.

  • Päivitys 17.03: Ensimmäinen kartta inferno päättyy GARDELLE kolmannessa jatkoerässä 25-21. Toinen kartta mirage alkaa pikaisesti.
  • Päivitys 18:51: Toinen kartta mirage päättyy RPEATille 10-16. Kolmas kartta päättyy RPEATille 12-16. RPEAT jatkaa karsintoja, GARDE lähtee kesälaitumille!

Toinen vaihe jatkuu siten, että 16 jatkoon päässeen joukkueen kesken pelataan 5 kierroksen SWISS-ottelusarja. Kierrokset 1, 2 ja 3 pelataan tänään klo 19:20, 20:15 ja 21:30. Kierrokset 4 ja 5 pelataan huomenna 26.3 klo 20 ja 21.15. SWISS-ottelusarjassa 3 voitolla etenee seuraavaan liigakarsintavaiheeseen ja 3 häviöllä siirrytään kesälomalle. Ensimmäisellä kierroksella RPEATia vastaan asettuu Porin Ässien tällä viikolla julkaisema SCHWACHKOPF -niminen joukkue. Ottelu alkaa siis klo 19.20.

  • Päivitys 20.00: Ensimmäisellä kierroksella SCHWACHKOPF menee tasaisesta alusta huolimatta menojaan. Ottelu päättyy 7-16 ja RPEAT jatkaa toiselle kierrokselle joka alkaa aikaisemmasta poiketen myöhässä. Toisen kierroksen vastustaja on Seen3. Ottelun arvioitu aloitusajankohta klo 20.30.
  • Päivitys 21:24: Toisen kierroksen vastustaja Seen3 on parempi tuloksella 13-16. RPEAT lähtee kolmannelle kierrokselle selkä seinää vasten – takana jo kaksi tappiota ja kolmannesta alkaa kesäloma. Kolmannen kierroksen vastustaja on INFOLOGY. Aikataulut ovat myöhässä – kolmannen kierroksen arvioitu aloitusaika 21:45-22.00.
  • Päivitys 23:00: Kolmannen kierroksen voittaa INFOLOGY pistein 10-16. Liigakarsinnat päättyvät RPEATin osalta. GG WP! Joukkueen kevätkausi jatkuu lan-turnauksien parissa. Pääsiäisenä joukkue matkaa Alajärvelle OUTLOAD18 tapahtumaan ja toukokuussa PIXELITY18 -tapahtumaan Seinäjoelle.

Seuraa RPEATin liigakarsintoja:

Katso käyttäjän RPEATesport suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

Vastaa

Close Menu