RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Koko RPEAT koolla OUTLOAD18 tapahtumassa pääsiäisenä

Koko RPEAT koolla OUTLOAD18 tapahtumassa pääsiäisenä

Koko RPEATin organisaatio kokoontuu yhteen kun OUTLOAD18 -tapahtuma järjestetetään Alajärvellä pääsiäisenä. OUTLOAD on Järviseudun suurin ja Etelä-Pohjanmaan toiseksi suurin verkkopelitapahtuma. Edustusjoukkue osallistuu tapahtuman CSGO HIGH -turnaukseen jossa palkintopotissa on 750 euroa. Akatemia osallistuu Suomen ensimmäiseen U16 -turnaukseen. Tapahtumaan matkustaa myös suurin osa yhdistyksen taustaväestä. Tule siis paikalle seuraamaan pelejä sekä moikkaamaan pelaajiamme!

» http://www.outload.fi/

Jos et pääse paikalle seuraamaan pelejä niin turnauksien ottelut striimataan ja castataan myös RPEATin omalla Twitch -kanavalla.

Vastaa

Close Menu