RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

Etelä-Pohjanmaan eSports ry SEULin jäseneksi

Etelä-Pohjanmaan eSports ry SEULin jäseneksi

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL on hyväksynyt Etelä-Pohjanmaan eSports ry:n liiton jäseneksi. SEUL on tehnyt Suomessa jo pitkään uraauurtavaa ja ennakkoluulotonta työtä elektronisen urheilun edistämisessä. Etelä-Pohjanmaan eSports ry haluaa olla mukana muuraamassa – ei pelkästään maakunnallisesti, vaan myös valtakunnallisesti – uuden kilpailullisen lajin peruskiveä Suomeen.

Etelä-Pohjanmaan eSports ry

Etelä-Pohjanmaan eSports ry on 2017 perustettu yhdistys, jonka tehtävänä on edistää elektronista urheilua Etelä-Pohjanmaalla, ehkäistä nuorten syrjäytymistä, antaa nuorille mielekästä tekemistä, tarjota pelaajille alusta kehittyä kilpapelaajana sekä levittää tietoa vastuullisesta pelaamisesta. Yhdistyksellä on kaksi kilpapelijoukkuetta – RPEAT ESPORTS ja RPEAT AKATEMIA. RPEAT ESPORTS toimii yhdityksen edustusjoukkueena ja RPEAT AKATEMIA nuorten pelaajien kasvatusjuokkueena. AKATEMIAn tehtävänä on kasvattaa edustusjoukkueelle nuoria, yhdistyksen arvojen mukaisia pelaajia.

Suomen elektronisen urheilun liitto

Suomen elektronisen urheilun liitto toimii suomalaisen kilpapeliurheilun keskusjärjestönä, tehtävänään kehittää ja tuoda esiin elektronista urheilua sekä jäsenistönsä toimintaa. Liitto perustettiin joulukuussa 2010 elektronisen urheilun suosion kasvun luotua tarve yhteiselle, kilpapelaamisen kattojärjestönä toimivalle elimelle. Liitto pyrkii toimillaan nostamaan elektronisen urheilun tunnettuutta ja arvostettavuutta harrastuksena.

SEUL ry:n toiminta jakautuu elektronisen urheilun kehittämiseen sekä edunvalvonta- ja viestintätyöhön. Elektronisen urheilun kehittäminen tapahtuu työryhmien kautta, jotka pohjautuvat vapaaehtoisten aktiivien panostukselle. Päivittäisestä toiminnasta vastaa liittohallitus yhdessä liiton työntekijöiden kanssa.

Liitto toimii yhteistyössä monien eri valtakunnallisten järjestöjen, kuten VERKE, EHYT ry ja KAVI (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti), kanssa pyrkien tuomaan esille positiivista kuvaa ja ilmiöitä pelaamisesta. Lisäksi SEUL ry on kansainvälisen elekronisen urheilun liitto IeSF:n (International eSports Federationissa) jäsen, ja siten edustaa lajiliittoa Suomessa. SEUL ry toimii myös Opetus- ja kulttuuriministeriön nuorisotyötä tekevien järjestöjen vuosiavustuksen piirissä.

» http://seul.fi/

Mikko Kalijärvi
Etelä-Pohjanmaan eSports ry
Puheenjohtaja

Vastaa

Close Menu