RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

RPEAT täyttää vuoden!

RPEAT täyttää vuoden!

RPEAT ESPORTS täyttää vuoden. Joukkueen ensimmäinen vuosi on ollut melkoista kyytiä.

Tässä muutama kohokohta menneeltä vuodelta:

Helmikuu 2017. Mikko Kalijärvi ja Tommi Hallila päättävät perustaa kilpapelijoukkueen Alajärvelle. Pelaajahaku avataan ja pidetään tryoutit. Tryout-jakson päätteeksi joukkueeseen valitaan Jussi ”juci” Mertaniemi, Samuli ”eurodanceri” Lahti, Jouni ”iddqd” Mäkelä, Juho ”äqqi” Saukko ja Santeri ”pate” Luoma-aho. RPEAT 1.0 on perustettu.

Maaliskuu 2017. Joukkue treenaa ensimmäiseen turnaukseensa, OUTLOAD17:aan. Turnausta edeltää joukkueen kuuden viikon tiivis treenijakso. Joukkue pitää ensimmäisen harjoitusleirinsä Järviseudun ammatti-instituutin tiloissa Alajärvellä. JAPO Alajärvi  ja JAMI lähtee joukkueen pääyhteistyökumppaniksi.

Huhtikuu 2017. Ensimmäinen turnaus päättyy RPEATin osalta semifinaaleihin.

Toukokuu 2017. RPEAT siirtyy ansaitulle kesätauolle. Joukkueen taustavoimaksi perustetaan yhdistys, Etelä-Pohjanmaan eSports ry.

Heinäkuu 2017. Joukkueen rakennus syyskaudelle 2017 alkaa. RPEAT 1.0 oli kokematon. Seuraavaan joukkueeseen halutaan enemmän kokemusta. Kokemuspelaajana joukkueeseen valitaan Joakim ”kimse” Haga jolla on 17-vuoden kokemus kilpapelaamisesta. Lisäksi joukkueelle halutaan vahva kapteeni ja siihen rooliin valitaan Aleksanteri ”axu” Mustajärvi. Vanhasta joukkueesta jatkaa Juho ”äqqi” Saukko. Uusina pelaajina joukkueeseen tulee Arttu ”fixeri” Heikkilä ja Mikko ”miklu” Viitasaari. RPEAT 2.0 on perustettu.

Elokuu 2017. Uusi RPEAT aloittaa treenaamisen syyskaudelle. Joukkue pitää toisen harjoitusleirinsä OMASP GAMING HOUSESSA Seinäjoella. Ilkka-lehti uutisoi näyttävästi kannessaan: ”Uusi e-urheiluseura valloittaa Alajärven”. Torstai-lehti ja Järviseudun Sanomat uutisoivat myös RPEATista.

Syyskuu 2017. Joukkue osallistuu FELin haastajaliigan syyskaudelle.

Lokakuu 2017. Joukkueen osallistuu Etelä-Pohjanmaan suurimpaan turnaukseen – Connection Lan -tapahtumaan Seinäjoella. Turnaus päättyy joukkueen osalta yhden voiton ja yhden tappion myötä alkusarjaan. FEL haastajaliiga päättyy ja joukkue sijoittuu sijalle 7/14.

Marraskuu 2017. Syyskausi päättyy ja RPEAT siirtyy joululomalle.

Joulukuu 2017. Joukkueen rakentaminen kevätkaudelle 2018 alkaa. Vanhasta joukkueesta jatkavat Aleksanteri ”axu” Mustajärvi, Joakim ”kimse” Haga ja Mikko ”miklu” Viitasaari. Nälkä kasvaa syödessä ja joukkueeseen päätetään hakea lisää kokemusta. Uusina pelaajina kiinnitetään kokeneet Mikko ”bartjev” Parkkinen ja Samuli ”sippe” Koponen”. RPEAT 3.0 on perustettu.

Tammikuu 2018. Joukkue aloittaa kevään treenikauden ja osallistuu FELin haastajaliigaan. Yhdistys perustaa juniorijoukkueen, RPEAT AKATEMIAN. AKATEMIASSA aloittavat Valtteri ”valde” Haavisto, Antti ”qw” Riihimäki,  Nooa ”noza” Joensuu, Eero ”ezu” Yli-Sissala ja Oskari ”jupe” Kaunisto. Nelimarkan leipomo ja OP Alajärvi mukaan rakentamaan esportsia. RPEAT voittaa ensimmäisen turnauksen QRIKKALANeilla Kurikassa.

Helmikuu 2018. Haastajaliigakaudesta on pelattuna kolmasosa ja joukkue alkaa parantamaan otteitaan. Joukkueeseen liittyy Juho ”azac” Junes, joka ottaa joukkueessa Ingame-Leaderin roolin.

Tässä kohtaa haluan kiittää kaikkia joukkueen entisiä ja nykyisiä pelaajia, yhteistyökumppaneita, yhdistyksen taustavoimia ja seuraajia sosiaalisessa mediassa. Uskoisin, että esports  jatkaa räjähdysmäistä kasvamistaan myös 2018 – näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa seuraavan toimintavuoden rakentamista!

Mikko Kalijärvi
Etelä-Pohjanmaan eSports ry
puheenjohtaja

Vastaa

Close Menu