RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

OP Alajärvi <3 RPEAT eSports

OP Alajärvi <3 RPEAT eSports

OP Alajärvi ja RPEAT ESPORTS ovat solmineet kauden 2018 kattavan pääyhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä RPEAT pystyy paremmin vastata pelaajiensa osallistumisen turnauksiin ympäri Suomen.

Mikko Kalijärvi RPEAT ESPORTSISTA kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

OP Alajärvi on merkittävä alueellinen toimija Järviseudulla. On mahtavaa saada tälläinen taho yhteistyöhön kanssamme. Yhdessä OP Alajärven kanssa rakennamme täysin uutta urheilun muotoa eli kilpapelaamista Järviseudulla ja koko Etelä-Pohjanmaalla.

Markku Pelkonen OP Alajärvestä kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

Yhteistyö RPEAT ESPORTS:in kanssa on osana OP Alajärven yhteisöllistä toimintaa. Haluamme tukea nuoria harrastusten ja urheilun parissa. Toivomme menestystä tälläkin kilpaurheilun saralla!

RPEAT ESPORTS on Etelä-Pohjanmaan ainut pelkästään kilpapelaamiseen eli elektroniseen urheiluun keskittyvä joukkue. Joukkue keskittyy tällä hetkellä Counter-Strike: Global Offensive -peliin. Joukkue on perustettu helmikuussa 2017 ja siinä pelaa nykyisellään viisi edustujoukkueen pelaajaa sekä viisi juniorijoukkueen pelaajaa. Edustusjoukkue pelaa Suomen toiseksi korkeinta  sarjatasoa – FEL Haastajaliigaa. Joukkueen taustalla toimii Etelä-Pohjanmaan eSports ry jonka tehtävänä on edistää kilpapelaamista elueellaan, ehkäistä nuorten syrjäytymistä, lisätä tietoutta vastuullisesta pelaamisesta sekä antaa nuorille mielekästä tekemistä. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi.

OP Alajärvi on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2017 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 0,8 miljoonaa euroa, joilla maksettiin pankin palvelumaksuja ja OP Vakuutuksia. Omistaja-asiakkaita pankilla on 7 718. Asiakkaita palvelemme 23 finanssialan ammattilaisen voimin Alajärvellä ja Soinissa.

Mikko Kalijärvi
Puheenjohtaja
050 371 7349
mikko.kalijarvi@jamin.fi
Etelä-Pohjanmaan eSports ry

Markku Pelkonen
Pankinjohtaja
010 257 7003
markku.pelkonen@op.fi
OP Alajärvi

Vastaa

Close Menu