RPEAT ESPORTS / Etelä-Pohjanmaan esports ry

EAT
SLEEP
ESPORTS
RPEAT

CS-haastajaliiga IV sneak peek

CS-haastajaliiga IV sneak peek

RPEAT osallistuu FELin CS-haastajaliigan neloskaudelle. Luvassa on kahdeksan kierroksen ja 13 ottelun runkosarja. Neloskaudelle osallistuu 56 suomalaista csgo -joukkuetta jotka on jaettu neljään lohkoon. RPEAT pelaa lohkossa C. Lohkossaan RPEAT saa vastaansa monta nimekästä joukkuetta kuten VICIOUS, Infology ja FC Lahti Menace sekä nipun uusia, tuntemattomampia joukkueita. Kuten Felin kolmoskausi osoitti, on haastajaliiga erittäin laadukas ja kovatasoinen sarja – mitään helppoa runkosarjaa siis ei ole tiedossa. Otteluiden tarkka päivämäärä ja kellonaika selviää vasta otteluviikolla. Tarkat ja päivittyvät ajankohdat löytyvät aina osoitteesta www.fel.gg. Seuraamalla RPEAT ESPORTSIA sosiaalisessa mediassa saat myös tietää otteluajankohdista ensimmäisenä.

RPEATin otteluohjelma:

Kierros Joukkue Ajankohta
Kierros 1 Infology 21.1 klo 21.00
Kierros 2 FC Lahti Menace 22.1.-28.1.
Kierros 3 Baine 29.1.-4.2.
Kierros 4 Victrix Academy

JÄMÄT

5.2.-11.2.
Kierros 5 Peli-Aika

Puutarhurit

12.2.-18.2.
Kierros 6 Rapujuhlat

VICIOUS

19.2.-25.2.
Kierros 7 Godlike

TGA Stratos

26.2.-4.3.
Kierros 8 Comvibrationem manu

Suolaluola

5.3.-11.3.

 

Vastaa

Close Menu